Sale!

NEO SMART WIFI G18R32 INVERTER 18000BTU

39.199 ден 34.999 ден

  • ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИЗАЈН
  • НАПОЈУВAЊЕ:220-240V 50HZ
  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ / A+
  • ЛАДЕЊЕ КАПАЦИТЕТ: 4600 W
  • ПОТРОШУВАЧКА: 1430W
  • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ:ОД – 15 С ДО 48 С

ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИЗАЈН

НАПОЈУВAЊЕ:220-240V 50HZ

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ / A+

ЛАДЕЊЕ КАПАЦИТЕТ: 4600 W

ПОТРОШУВАЧКА: 1430W

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ:ОД – 15 С ДО 48 С

ГРЕЕЊЕ

КАПАЦИТЕТ: 5200 W

ПОТРОШУВАЧКА: 1400W

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ: ОД -15 С ДО 24

СEER ЗА ЛАДЕЊЕ 3.22

COP ЗА ГРЕЕЊЕ: 3.71

SEER 6.10

SCOP: 4.0 (AVERAGE) 5.10 (WARMER)

ТАЈМЕР ФУНКЦИЈА

ФУНКЦИЈА I FEEL ,AUTO RESTART

САМОДИЈАГНОСТИКА , ВЕРТИКАЛЕН AUTO SWING

ВКЛУЧЕН WIFI

ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1.8Л НА ЧАС

ИНТЕЛИГЕНТНО ЗАГРЕВАЊЕ

ФИЛТРИ:COLD PLASMA/АКТИВЕН ЈАГЛЕН

ОСТАНАТО: FORCE DEFROSTING/INTELLIGENT DEFROSTING/SOFT START/

ЗАКЛУЧУВАЊЕ/TURBO/ ENERGY SAVING

ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 850/720/610/520 М3

БУЧНОСТ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:48/45/39/34 DB

БУЧНОСТ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:45 DB

РАЗЛАДЕН ФЛУИД:R32A

ТЕЖИНА

ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: – 13,5 KG

НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: – 34 KG

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА ДО 50 M2

ОТВОРЕН ПРОСТОР

ДИМЕНЗИИ

НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА 842×596×320

ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА 970×300×225

5 ГОДИНИ УСЛОВНА ГАРАНЦИЈА

Производител

Neo

Систем

Инвертер сплит систем