Sale!

NEO SMART WIFI G24R32 INVERTER 24000BTU

52.599 ден 46.999 ден

  • ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИЗАЈН
  • НАПОЈУВAЊЕ:220-240V 50HZ
  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+ / A++
  • ЛАДЕЊЕ
  • КАПАЦИТЕТ: 6155 W
  • ПОТРОШУВАЧКА: 1760W

ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИЗАЈН

НАПОЈУВAЊЕ:220-240V 50HZ

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+ / A++

ЛАДЕЊЕ

КАПАЦИТЕТ: 6155 W

ПОТРОШУВАЧКА: 1760W

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ:ОД – 15 С ДО 48 С

ГРЕЕЊЕ

КАПАЦИТЕТ: 6448 W

ПОТРОШУВАЧКА: 1860W

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ: ОД -17 С ДО 24

СEER ЗА ЛАДЕЊЕ 3.50

COP ЗА ГРЕЕЊЕ: 3.47

SEER 6.10

SCOP: 4.0 (AVERAGE) 5.10 (WARMER)

ТАЈМЕР ФУНКЦИЈА

ФУНКЦИЈА I FEELAUTO RESTART

САМОДИЈАГНОСТИКА

ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1.8Л НА ЧАС

ВЕРТИКАЛЕН AUTO SWING

ИНТЕЛИГЕНТНО ЗАГРЕВАЊЕ

ФИЛТРИ:COLD PLASMA/АКТИВЕН ЈАГЛЕН

ОСТАНАТО: FORCE DEFROSTING/INTELLIGENT DEFROSTING/SOFT START/

ЗАКЛУЧУВАЊЕ/TURBO/ ENERGY SAVING

ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 850/720/610/520 М3

БУЧНОСТ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 48/44/40/34 DB

БУЧНОСТ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:57 DB

РАЗЛАДЕН ФЛУИД:R32A

ТЕЖИНА

ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: – 13,5 KG

НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: – 46 KG

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА ДО 70 M2

ОТВОРЕН ПРОСТОР

ДИМЕНЗИИ

НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА 955×700×396

ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА 970×300×225

ВКЛУЧЕНО WIFI

5 ГОДИНИ УСЛОВНА ГАРАНЦИЈА

Производител

Neo

Систем

Инвертер сплит систем