Sale!

Panasonic CS/CU-KE35TKE

36.990 ден 32.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/3.8)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3900.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4400.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3840 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1090 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W

 

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/3.8)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3900.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3840 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1090 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:762.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:29.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 542 X 289 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Panasonic

Систем

Инвертер сплит систем