Panasonic CS/CU-Z15SKE

69.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.9/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6800.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:4200/5300 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1240 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1440 W

 

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.9/4.0)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:4200/5300 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1240 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1440 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:853.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:35.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 50 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:824 X 619 X 299 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Panasonic

Систем

Инвертер сплит систем