Sale!

Panasonic CS/CU-Z35TKE

59.990 ден 52.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/5.1)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5800.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4000 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:830 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:900 W

 

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/5.1)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:830 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:900 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:642.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:34.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:824 X 619 X 299 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Panasonic

Систем

Инвертер сплит систем