Sale!

Panasonic CS/CU-Z50TKE

85.990 ден 77.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.9/4.7)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8000.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5800 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1410 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1440 W

 

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.9/4.7)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1410 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1440 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1152.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:44.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:12.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:42.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 50 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:875 X 695 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Panasonic

Систем

Инвертер сплит систем