Sale!

Panasonic CS-FZ50UKE

61.990 ден 54.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.5/3.9)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5400.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7500.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5400 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1650 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1580 W

 

Тајмер, аuto reset, turbo mode, sleep mode.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.5/3.9)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5400.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1650 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1580 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1150.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:48.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:38.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 50 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:870 X 290 X 214 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Panasonic

Систем

Инвертер сплит систем