Sale!

Panasonic CS-TZ35TKEW

51.990 ден 44.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.7/4.6)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3900.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5100.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3570 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:980 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:990 W

 

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.7/4.6)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3900.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5100.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:980 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:990 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:678.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:33.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 542 X 289 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Panasonic

Систем

Инвертер сплит систем