Sale!

SAMSUNG AR12TXHQASINEU

27.990 ден 24.590 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/3.9)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4160.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1213 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1088 W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/3.9)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4160.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1213 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1088 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:540.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:50.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.10 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.20 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 495 X 270 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА
Производител

Samsung

Систем

Инвертер сплит систем