Sale!

TESLA TT35X21-12410IA

22.990 ден 19.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3860.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4130.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3560 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1020 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1020 W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3860.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4130.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3560 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1020 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1020 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 53 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R410
ФИЛТРИ:Филтер за прашина,јонизатор
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:754 X 300 X 552 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Tesla

Систем

Инвертер сплит систем