Sale!

TESLA TT51X81-18410IAW

39.990 ден 35.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.3/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5730.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6540.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5120/5230 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1500 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1500 W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.3/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5730.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6540.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5120/5230 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1500 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:815.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 53 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:37.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
ФРЕОН:R410
ФИЛТРИ:Филтер за прашина,јонизатор
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:835 X 605 X 360 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Tesla

Систем

Инвертер сплит систем