TOSHIBA SHORAI PREMIUM RAS-B24J2KVRG-E / RAS-24J2AVRG-E

103.590 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.25/4.07)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7700.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8800.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7000/8000 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2250 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2410 W

Најнова Toshiba TWIN ROTTARY компресорска технологија подесување во 6 различни правци на струење на воздухот функција самочистење со антипрашест филтер, IAQ антибактериски филтрирачки систем, плазма филтер со јонизатор. опција за Wi-Fi управување, неделен и дневен тајмер.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.25/4.07)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7700.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7000/8000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2250 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2410 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1128.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:28.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:15.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:43.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 100 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:IAQ антибактериски филтер, плазма филтер со јонизатор
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 630 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Toshiba

Систем

Инвертер сплит систем