TOSHIBA SEIYA RAS-B10J2KVG-E / RAS-10J2AVG-E1

37.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3900.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/3200 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:770 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:860 W

DC Hybrid Inverter технологија, функција самочистење со антипрашлест филтер, опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со многу други дополнителни можности и функции (со доплата), EUROVENT серттификат за квалитет.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3900.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/3200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:770 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:860 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:540.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:39.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 25 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, филтер за бактерии
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:660 X 530 X 240 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Toshiba

Систем

Инвертер сплит систем