TOSHIBA SEIYA RAS-B13J2KVG-E / RAS-13J2AVG-E1

39.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.0/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4500.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3300/3600 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1100 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:920 W

DC Hybrid Inverter технологија, функција самочистење со антипрашлест филтер, опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со многу други дополнителни можности и функции (со доплата), EUROVENT серттификат за квалитет.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.0/4.0)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3300/3600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:920 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:24.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, филтер за бактерии
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:660 X 530 X 240 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Toshiba

Систем

Инвертер сплит систем