TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-18J2KVSG-E / RAS-18J2AVSG-E

73.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.80/4.60)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6500.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/6000 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1420 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1590 W

Најнова Toshiba TWIN ROTTARY компресорска технологија ECO mode, Quite mode, Hi Power, 3D Air Flow ULTRA Pure филтер, функција самочистење со антипрашлест филтер, опција за IAQ антибактериски филтрирачки систем опција за Wi-Fi управување.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.80/4.60)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/6000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1420 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1590 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:990.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:31.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:34.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 70 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:ULTRA Pure филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Toshiba

Систем

Инвертер сплит систем