TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B13J2KVSG-E / RAS-13J2AVSG-E

52.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.60/5.10)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5300.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4200 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:900 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1080 W

ULTRA Pure филтер, функција самочистење со антипрашлест филтер, опција за IAQ антибактериски филтрирачки систем опција за Wi-Fi управување.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.60/5.10)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1080 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:732.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:23.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:ULTRA Pure филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Toshiba

Систем

Инвертер сплит систем