TOSHIBA SHORAI PREMIUM RAS-18J2KVRG-E / RAS-18J2AVRG-E

80.590 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.30/4.40)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6500.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/6000 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1420 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1600 W

Најнова Toshiba TWIN ROTTARY компресорска технологија подесување во 6 различни правци на струење на воздухот функција самочистење со антипрашест филтер, IAQ антибактериски филтрирачки систем, плазма филтер со јонизатор. опција за Wi-Fi управување, неделен и дневен тајмер.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.30/4.40)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/6000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1420 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1600 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:950.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:26.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:15.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:34.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 70 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:IAQ антибактериски филтер, плазма филтер со јонизатор
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Toshiba

Систем

Инвертер сплит систем