TOSHIBA SHORAI PREMIUM RAS-B10J2KVRG-E / RAS-10J2AVRG-E

49.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.90/4.60)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3200.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/3200 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:600 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:750 W

Подесување во 6 различни правци на струење на воздухот функција самочистење со антипрашест филтер, IAQ антибактериски филтрирачки систем, плазма филтер со јонизатор. опција за Wi-Fi управување, неделен и дневен тајмер.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.90/4.60)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3200.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/3200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:750 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:24.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:28.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 30 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:IAQ антибактериски филтер, плазма филтер со јонизатор
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Toshiba

Систем

Инвертер сплит систем