TOSHIBA SHORAI PREMIUM RAS-B13J2KVRG-E / RAS-13J2AVRG-E

56.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.50/4.60)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5300.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4200 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1050 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1080 W

Подесување во 6 различни правци на струење на воздухот • функција самочистење со антипрашест филтер, IAQ антибактериски филтрирачки систем, плазма филтер со јонизатор. • опција за Wi-Fi управување, неделен и дневен тајмер.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.50/4.60)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1050 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1080 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:636.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:24.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:34.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:IAQ антибактериски филтер, плазма филтер со јонизатор
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Toshiba

Систем

Инвертер сплит систем