TOSHIBA SHORAI PREMIUM RAS-B16J2KVRG-E / RAS-16J2AVRG-E

66.490 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.50/4.20)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5300.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6500.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:4600/5500 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1400 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1520 W

Најнова Toshiba TWIN ROTTARY компресорска технологија подесување во 6 различни правци на струење на воздухот функција самочистење со антипрашест филтер, IAQ антибактериски филтрирачки систем, плазма филтер со јонизатор. опција за Wi-Fi управување, неделен и дневен тајмер.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.50/4.20)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5300.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:4600/5500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1520 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:768.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:26.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:34.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:IAQ антибактериски филтер, плазма филтер со јонизатор
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Toshiba

Систем

Инвертер сплит систем