TOSHIBA SUPER DAISEIKAI 8 RAS-16G2KVP-E / RAS-16G2AVP-E

76.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.3/4.6)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6800.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:4500/5500 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1300 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1370 W

Најнова Toshiba TWIN ROTTARY компресорска технологија 3D Air Flow, On-demand defrosting неделен и дневен тајмер, Colored LED (син/црвен) диспеј нов систем на дување, плазма јонизирачки филтер.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.3/4.6)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:4500/5500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1300 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1370 W

ПРОТОК НА ВОЗДУХ:744.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:23.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:42.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2
ФРЕОН:R410
ФИЛТРИ:Plasma filter & SUPER ionizer
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 630 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Toshiba

Систем

Инвертер сплит систем