TOSHIBA SUPER DAISEIKAI 9 RAS-13PKVPG-Е

78.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (9.5/5.1)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6300.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4000 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:750 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:800 W

Најнова Toshiba TWIN ROTTARY компресорска технологија, 3D Air Flow, On-demand defrosting, плазма јонизирачки филтер, неделен и дневен тајмер, Colored LED (син/црвен) диспеј, нов систем на дување и тивка работа, EUROVENT серттификат за квалитет.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (9.5/5.1)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:750 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:800 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:726.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:20.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:38.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 45 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Plasma Air Purifier филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 630 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Toshiba

Систем

Инвертер сплит систем