TOSHIBA SUPER DAISEIKAI 9 RAS-16PKVPG-Е

99.330 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5100.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6800.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:4500/5500 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1080 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1370 W

Најнова Toshiba TWIN ROTTARY компресорска технологија, 3D Air Flow, On-demand defrosting, плазма јонизирачки филтер, неделен и дневен тајмер, Colored LED (син/црвен) диспеј, нов систем на дување и тивка работа, EUROVENT серттификат за квалитет.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5100.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:4500/5500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1080 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1370 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:744.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:22.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:38.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Plasma Air Purifier филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 630 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Toshiba

Систем

Инвертер сплит систем