TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-18PKVSG-E/RAS-18PAVSG-E

62.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.3/4.4)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6500.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/6000 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1420 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1600 W

Опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со можност за неделен тајмер со 4 дневни поставувања, „Hi-Power“, „8ºC (заштита од замрзнување)“ функции (со доплата), 7во1 IAQ антибактериски филтрирачки систем, најнова Toshiba TWIN ROTTARY компресорска технологија, функција на самочистење, EUROVENT сертификат за квалитет.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.3/4.4)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/6000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1420 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1600 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:950.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:31.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:39.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 65 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:IAQ филтер систем
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Toshiba

Систем

Инвертер сплит систем