TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-B24PKVSG-E / RAS-24PAVSG-E

81.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7700.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8800.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7000/8000 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2250 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2410 W

Опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со можност за неделен тајмер со 4 дневни поставувања, „Hi-Power“, „8ºC (заштита од замрзнување)“ функции (со доплата), 7во1 IAQ антибактериски филтрирачки систем, функција на самочистење, EUROVENT сертификат за квалитет.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.0)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7700.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7000/8000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2250 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2410 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1074.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:35.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:43.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 85 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:IAQ Филтер систем
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 630 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Toshiba

Систем

Инвертер сплит систем