Sale!

TOSOT MUSE ECO TWH24AFD-K6DNA5A

48.990 ден 45.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6400.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6600.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:6155/6448 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1760 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1860 W

Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, нормален sleep mode,тајмер, turbo.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6400.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6600.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:6155/6448 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1760 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1860 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:850.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:48.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:46.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 70 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:955 X 700 X 396 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Tosot

Систем

Инвертер сплит систем