Sale!

TOSOT MUSE LCLH TWH12AFC-K6DNA5D

28.990 ден 25.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4500.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3670 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1085 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:990 W

Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, sleep mode, тајмер, turbo, тивок мод на работа, интелигентно одмрзнување, грејач на компресор.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3670 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1085 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:990 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:680.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -22 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:31.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, плазма филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:848 X 596 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Tosot

Систем

Инвертер сплит систем