Sale!

TOSOT MUSE LCLH TWH18AFD-K6DNA5D

48.990 ден 47.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6600.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6800.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5200/5300 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1528 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1410 W

Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, sleep mode, тајмер, turbo, тивок мод на работа, интелигентно одмрзнување, грејач на компресор.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6600.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5200/5300 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1528 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1410 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:800.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:45.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -22 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:45.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, плазма филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:965 X 700 X 396 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Tosot

Систем

Инвертер сплит систем