Sale!

TOSOT MUSE LCLH TWH24AFE-K6DNA5A

68.990 ден 66.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8850.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:10630.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7000/7400 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1900 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1897 W

Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, sleep mode, тајмер, turbo, тивок мод на работа, интелигентно одмрзнување, грејач на компресор.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8850.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:10630.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7000/7400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1897 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1250.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:48.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -22 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:17.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:53.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 80 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, плазма филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:965 X 700 X 396 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Tosot

Систем

Инвертер сплит систем