Sale!

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

20.000 ден 16.590 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3220.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2640/2930 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:710 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:739 W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.0)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3220.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2640/2930 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:710 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:739 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:520.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:22.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 25 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:700 X 550 X 275 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:
Производител

Vivax

Систем

Инвертер сплит систем