VIVAX ACP-12CH35AEVI R32

33.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.7/4.1)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4466.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4877.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1095 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1117 W

Висока ефикасност, јонизатор, eco mode, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи, Wi-Fi ready, ѕиден сплит систем, dc инвертер design 6.9 4.1 црна-златна, super V-дизајн во црна боја, top vivax модел, 8 °C греење, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.7/4.1)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4466.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4877.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1095 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1117 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:500.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:37.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.90 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:29.10 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер и филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
Производител

Vivax

Систем

Инвертер сплит систем