VIVAX ACP-12CH35AEYI R32

49.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (9.0/5.3)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4813.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7200.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/4250 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:750 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:943 W

Висока ефикасност, јонизатор, ЕСО mode, 1W standby, детектор за движење, контрола за влажност на воздухот, самодијагноза, тајмер, безшумна опција, греач на компресор, греач на кондензатор, контрола на влажност на воздух, дигитален екран, интелигентно одмрзнување, 3D airflow, двосмерен одвод на кондензат, турбо, sleep mode, self cleaning, 12 Fan Speed, заштита на вентил надворешна единица, iFeel фунција, louver position memory function, turbo фунција, memory функција, комплетно вградена Wi-Fi функција!

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (9.0/5.3)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4813.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/4250 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:750 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:943 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:590.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -32 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:36.40 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Bio филтер, jонизатор, филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Vivax

Систем

Инвертер сплит систем