VIVAX ACP-12CH35AUJI R32

24.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.05)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3700.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3500 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1090 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:970 W

Ноќен режим на работа, i-Feel функција, auto swing, auto рестарт, self дијагноза, soft start, тајмер, дигитален екран, заштеда на енергија, започнување со работа при низок напон,vavalve protection cover, 3 fan speeds.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.05)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3700.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1090 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:970 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.10 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 48 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Bio-филтер, Филтер за прашина, Catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 540 X 260 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
Производител

Vivax

Систем

Инвертер сплит систем