Sale!

VIVAX ACP-12CH35AULI R32

20.000 ден 17.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1100 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:980 W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:980 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:580.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:44.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -10 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:22.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:850 X 620 X 370 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:
Производител

Vivax

Систем

Инвертер сплит систем