VIVAX ACP-18CH50AERI R32

39.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6210.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6980.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5280/5570 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1538 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1461 W

Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-20°C), кондензатори и компресори за греачи, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6210.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6980.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5280/5570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1538 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1461 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:750.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:37.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
Производител

Vivax

Систем

Инвертер сплит систем