VIVAX ACP-18CH50AEVI

43.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.6/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6120.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6741.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1643 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1586 W

Висока eфикасност, jонизатор, eco mode, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи, Wi-Fi ready, ѕиден сплит системи, dc инвертер design 6.9 4.1 црна, super V-дизајн, top vivax модел, 8 °C греење, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.6/4.0)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6120.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6741.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1643 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1586 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:740.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:39.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:35.10 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
Производител

Vivax

Систем

Инвертер сплит систем