VIVAX ACP-24CH70AEMI R32

35.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7880.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8790.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7030/7330 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2345 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2035 W

Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory функција, турбо, Wi-Fi ready.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7880.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8790.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7030/7330 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2345 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2035 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:980.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:44.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:12.30 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:51.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 75 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Bio филтер, филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:845 X 702 X 363 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:
Производител

Vivax

Систем

Инвертер сплит систем