VIVAX ACP-24CH70AEQI R32

46.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7880.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8790.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7030/7330 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2345 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2035 W

Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1W standby, турбо, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, 12 Fan Speed, безшумна опција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7880.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8790.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7030/7330 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2345 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2035 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:980.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:44.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:12.30 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:51.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 75 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:845 X 702 X 363 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:
Производител

Vivax

Систем

Инвертер сплит систем