VIVAX ACP-24CH70AERI R32

52.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8440.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:9440.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7330/7610 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2402 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2177 W

Висока ефикасност, јонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-20°C), кондензатори и компресори за греачи, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8440.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:9440.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7330/7610 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2402 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2177 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1050.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:46.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:12.90 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:48.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 75 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:845 X 700 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Vivax

Систем

Инвертер сплит систем