VIVAX ACP-24CH70AUJI R32

50.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.89/4.11)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7500.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8200.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7030/7050 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2200 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1960 W

Ноќен режим на работа, i-Feel функција, auto swing, auto рестарт, self дијагноза, soft start, тајмер, дигитален екран, заштеда на енергија, започнување со работа при низок напон,vavalve protection cover, 3 fan speeds.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.89/4.11)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7500.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7030/7050 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1960 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1150.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.30 l/h
НИВО НА БУЧАВА:45.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 48 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:45.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 75 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Bio-филтер, Филтер за прашина, Catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:1.205 X 400 X 317 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Vivax

Систем

Инвертер сплит систем